?> Referenties Feest
Referenties Feest

Onderstaand treft u slechts een greep uit referenties van recente opdrachtgevers. Bij nadere kennismaking tonen wij graag deze en nog meer goede ervaringen.

Veel leesplezier!

24-10-2014

We willen jullie heel erg bedanken voor alles wat jullie voor ons betekend hebben! We kregen veel leuke reacties dat het gezellig was en een geweldige dag waar jullie zeker weten een groot deel aan hebben geleverd!

We zijn erg blij dat er zo goed rond werd gegaan met hapjes en drankjes. Dat was echt een goede bediening! Ook hoe de stukjes verliepen met beeld en geluid was top!

Nogmaals, bedankt voor alles!
Groetjes,
Leo en Maaike

 

8-8-2014

Je huwelijk vieren bij zeelandia is eigenlijk met 1 woord te beschrijven. "Fantastisch"

Wanneer je kiest om bij Zeelandia te feesten, wordt je samen met Zeelandia een team. Wij wisten heel goed wat we wilden, en zij vullen dat voor je in.

We vonden het heel prettig om gedurende het voorbereiden verschillende keren langs te komen om iedere keer alles weer even door te nemen en aan te vullen. Iedere keer een stapje verder te gaan tot het perfecte eind resultaat.

Jullie hebben echt een super team, waarbij iedereen zich super inzet en mee denkt. Op de grote dag zelf kwam niemand iets te kort. Niet alleen wij zelf maar ook al onze gasten praten nu nog vol lof over hoe goed het wel niet was.

De zaal was prachtig. De muziek was super leuk, er was meer dan genoeg te eten, het eten was ook super lekker en alles verliep soepel.

We vonden het mooi om te zien dat jullie een heel hecht team zijn. Het was erg fijn dat jullie heel flexibel zijn waardoor het voor ons mogelijk was de zaal zo in te richten dat hij helemaal naar onze verwachting was.

Het was heel mooi om te zien dat jullie echt probeerden om tijdens het feest alles mogelijk te maken toen het eigenlijk niet lukte met de laptop.

Het eten was erg goed, dat mag natuurlijk ook gezegd worden. De porties waren zeker niet te klein. Het was echt meer dan genoeg.

Ook de hapjes waren super. Ze zagen er mooi uit en smaakte heel erg lekker.

Het was gewoon prachtig.

Wij hadden toen we de bruiloft gingen plannen altijd het idee dat we een bruiloft wilden waarbij niemand iets te kort zou komen. Dat is gelukt.

De reacties die wij van onze gasten krijgen, zeggen allemaal dat heel de dag prachtig was. Het was net een sprookje. Alles was super mooi en er kwam aan niets te kort. Dat was wat wij wilden en daar kijken wij met heel veel liefde op terug. Het is jammer dat alles zo snel voorbij ging.

Ik wil ook nog even mijn complimenten aan Jacqueline uitspreken voor het maken van de menukaarten enzo. Ook dat was super. Echt alles klopte gewoon.

Groetjes Samantha en Theo

 

23-5-2014

Partycentrum Zeelandia was onze zorgvuldig gekozen trouwlocatie op 23 mei 2014. Na een hartverwarmende ontvangst van de familie Oosterbos, hebben we de gehele middag op het terras in de zon onder het genot van allerlei hapjes en drankjes, onze
invulling voor onze trouwdag kenbaar mogen maken.

Op de trouwdag zelf waren onze daggasten in zeer goede handen van dit familiebedrijf, tijdens onze afwezigheid voor het maken van trouwfoto's op locatie, en kwamen niets te kort.

Het diner wat later op de dag volgde viel bij een ieder in de smaak. Dit diner was vooraf in een culinair gesprek met zowel Corné als de kok geheel samengesteld naar eigen smaak, en daarnaast ook nog eens verreikt met hoogwaardige ideeën voor smaken en gerechtjes. Heerlijk!!

Tot slot het grote feest!!
De zaal met het prachtige klassieke en sfeervolle karakter, de attente bediening en met als grote verrassing Corné als onze DJ, maakte het een topavond!! Al onze gasten en wijzelf kijken terug op een geweldig trouwfeest!!

Wij, Jessica en Johnnie Lommen, bedanken Partycentrum Zeelandia en in het bijzonder Corné voor hun grote  bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag.

Het is echt ONZE dag geworden, precies zoals wij hoopten dat het zou worden!!

Jessica en Johnnie Lommen

 

16-5-2014

We hadden via via al gehoord dat je een goed feestje kon geven bij Zeelandia. Dus wij een vrijblijvende afspraak gemaakt met Corné om de feestzaal te gaan bekijken.

Daar aangekomen werden we al hartelijk ontvangen, toen we de zaal zagen waren we verkocht. Er waren zoveel mogelijkheden en konden aan al onze wensen voldoen.

Ons feest was daarom ook SUPER. We hoorde van vele gasten dat ze niet met lege glazen gestaan hebben. De hapjes waren zeer goed en de bediening van hoge kwaliteit.

Mochten we ooit nog een feestje willen geven dan gaan we dit zeker weer bij Zeelandia doen.
 
Met vriendelijk groet,
Danny en Aniek

 

25-4-2014

Goedemiddag Corné,

Wat een geweldige dag hebben wij gehad!
We hebben ontzettend genoten en dat doen we nog steeds! Dankzij jullie inzet is onze dag onvergetelijk en perfect geworden!

Groetjes Cor en Myrte Hol

 

24-4-2014

Voor mij was de Zonnebloem Cultuurdag voor de vierde maal een dag met een gouden randje. Wederom een warme ontvangst in Zeelandia met attente bediening, een hartelijke begroeting en voor velen een vrolijk weerzien.

Mijn dank gaat uit naar hen die deze dag mogelijk maakten. Dat zijn jullie.

Dank allen, en ik hoop tot volgend jaar..! :)

Aad Meijer | Studio TKST & BLD

 

4-4-2014

Wij kijken terug op een geweldige huwelijksdag / -feest. Vanaf het begin voelde het goed als wij bij Zeelandia waren voor een bespreking. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en Zeelandia dacht hier actief mee om deze te realiseren of kwam met goede adviezen / suggesties.

Zeelandia levert maatwerk, zij hebben veel aandacht voor persoonlijke details welke ervoor zorgen dat alles er perfect en gezellig uitziet, passend bij het bruidspaar.

Bij Zeelandia weten ze wat gezelligheid, leveren van maatwerk en een goede service is!
Zeelandia doet een stap meer.

Dit alles heeft eraan bijgedragen dat wij een mooie en goed verzorgde huwelijksdag hebben gehad met als afsluiting een spetterend feest.

Danny & Nadia Goverde

 

28-03-2014

Onze keus was bij de zoektocht naar een feestlocatie gelijk op Zeelandia gevallen vanwege de moderne uitstraling.

We vonden het heel fijn dat alles naar onze wens werd aangepast. Op de dag zelf was de bediening super en het diner was erg lekker.

Als we iets vroegen, werd het gelijk geregeld. Het was een geruststelling om die dag geen zorgen te hebben.

Het is voor iedereen een goede aanrader en wij zullen zeker nog eens terugkomen.

Johnny en Ivana

 

21-03-2014

De dag van ons leven!
Klinkt erg cliché, maar mede dankzij Zeelandia en in het bijzonder Corné Oosterbos, is het DE dag geworden die we nooit zullen vergeten!

Dit begint al bij de voorbereidende gesprekken die we gehad hebben, waarbij wij altijd met zoveel inspiratie en een goed gevoel weggingen. Als ook de vele mailtjes tussendoor, die Corne altijd beantwoord. Bij het laatste gesprek voor de bruiloft mochten we met de chefkok om de tafel om ons diner uit te kiezen. Nadruk op 'ons' want we konden geheel ons eigen diner en ook de avondhapjes uit kiezen. Zelfs de menukaart werd geheel naar ons wens gemaakt.
Erg prettig allemaal!

Op de dag zelf was het erg goed verzorgd. Diner was heerlijk, wel een kanttekening: het nagerecht kwam te laat waardoor we snel moesten zijn voordat de avondgasten arriveerden.

Tijdens het feest is niemand iets tekort gekomen, voldoende personeel en de hapjes waren erg lekker en een lust voor het oog!

We hebben een erg mooie tijd gehad bij Zeelandia! Goede gelegenheid voor een goed verzorgd feest!

Wesley en Chantal

 

14-02-2014

Bij ons was de trouwdatum, 14-02-2014 bekend. Maar toen moesten we op zoek gaan naar een feest locatie. Via google werden we enthousiast van de foto's die weergegeven werden van Zeelandia. Na de eerste ontmoeting in Zeelandia en het fijne gesprek met Corné hebben we besloten om ons feest in Zeelandia te houden.

We vonden het prettig dat alles op maat werd aangeboden. Het voelde echt: de klant is koning. Ook het culinair gesprek met Corné en de kok hebben we als prettig ervaren. En onze grote dag werd mede zo geweldig door de goede bediening, goede apparatuur en het geweldig lekkere eten. Ook de sfeer was gezellig en romantisch.

We hebben veel positieve reacties van onze familie en vrienden ontvangen over de locatie.
De prijs en kwaliteit verhouding vonden wij ook goed.

Nogmaals willen wij jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen!
Jullie hebben een goede indruk op het flakkeese volk achter gelaten, een aanrader!

Hartelijke groet,
Marinus en Germa Vreeswijk

 

21-12-2013

 

Hi Jacqueline,
 
Heb gisteren al even met Corné geevalueerd. Het was écht weer geweldig. Hoor zelfs van heel veel kanten dat velen volgend jaar ook weer gewoon naar Zeelandia willen !!
 
Nogmaals geweldig bedankt, lieve groet en goede dagen.
 
 
Met vriendelijke groet, with best regards,

Patricia van Doorn
Loendersloot

 

20-12-2013

Bedankt voor jullie inzet om de Kerstborrel van ons bedrijf te laten slagen. De zaal was sfeervol aangekleed en er was voldoende sta- en zitgelegenheid. Achteraf gezien toch een zittafel te veel maar dat blijft gokken natuurlijk. De bediening van drankjes en hapjes verliep prima. De luxe hapjes zagen er goed uit en waren zeer smakelijk.
Ook was de jukebox een succes! Al met al een geslaagde middag.

Jacqueline de Klerk
MeadWestvaco Netherlands

 

19-12-2013

Beste Jacqueline en Corné,

Ik wil jullie graag complimenteren en bedanken met en voor gisteravond!! De zaal zag er werkelijk prachtig uit! Verder was de bediening uiterst vriendelijk en correct en de gerechten allemaal even heerlijk. Hoorde gisteren dan ook niets anders dan enthousiaste geluiden!
Dit wilde ik jullie niet onthouden!

Nogmaals heel erg bedankt!
Fijne feestdagen en alle goeds voor een gezond 2014, en natuurlijk alle goeds met jullie werk!

Hartelijke groeten,
Marijke.

Lionsclub Westhoek Roosendaal

 

29-10-2013

 

Wij hebben met 60 personen een mosselavond georganiseerd in Zeelandia. Het is een prachtige locatie midden in het Centrum,  je kan je auto makkelijk parkeren.
Het is een mooie feestzaal, het eten is er voor treffelijk en de bediening is perfekt.

Personeelsvereniging Franciscus Ziekenhuis Roosendaal

 

1-10-2013:

We kijken terug op een goed verzorgde avond en hebben leuke reacties ontvangen.

Groet, Laetitia en Martijn Thielen

           

17-9-2013:

Op 6 september 2013 hebben wij onze bruiloft gevierd bij Zeelandia waar we om 16.00 uur hebben afgetrapt met een champagneborrel waarna het diner heeft plaatsgevonden. Ter afsluiting hebben we een mooi feest gevierd in de vernieuwde feestzaal.   

Vanaf het moment van aanvang heeft het personeel al onze “zorgen” uit handen genomen waardoor we enorm van deze dag hebben kunnen genieten. De uiterst vriendelijke medewerkers van Zeelandia alsmede het smakelijke menu zorgden voor een enorm gezellige dag, om over het avondprogramma nog maar te zwijgen.

Onze gasten zijn gedurende de hele dag niets te kort gekomen en zij waren zeer te spreken over de kwaliteit van het eten en de geserveerde hapjes. Ook het gebruik van de verschillende ruimtes werd als zeer positief ervaren en de feestzaal was bijzonder sfeervol ingedeeld. De enthousiaste wijze waarop het personeel ons bediend heeft, is een extra vermelding waard.  

Kortom, wij hebben deze dag echt kunnen beleven zonder ons maar één moment druk te hoeven maken. Het in het voortraject opgebouwde vertrouwen heeft Zeelandia meer dan waargemaakt en wij zullen deze locatie zeker aanraden bij iedereen die wat te vieren heeft!
 

Met vriendelijke groeten,
Dennie & Gayelle Franken

 

13-9-2013:

Wij hebben mede dankzij Zeelandia de dag van ons leven gehad.

Op 5 juli 2013 zijn wij getrouwd en hebben onze receptie, diner en feest bij Zeelandia gehouden. Zeelandia voelde voor ons als een warm bad. Hetgene wat wij graag wilde, kon geregeld worden. Niets was te gek. Tijdens de receptie is alles goed verlopen, het eten was voortreffelijk en over het feest wordt nog steeds gesproken.

Tijdens het feest is niemand wat te kort gekomen en waren de hapjes heerlijk. De bediening was top!

Wij willen Zeelandia bedanken voor het mogelijk maken van onze dromen!

Groetjes Wouter en Mandy Koenraadt

 

5-9-2013:

We hebben genoten, het was gezellig, gastvrij, de bediening vriendelijk en efficiënt. Van familie en vrienden kregen we de volgende reacties: een perfect feest, een heerlijk buffet, wat was het gezellig!

Niet in de laatste plaats wil ik de muziek noemen,  jullie laatste snufje: de jukebox, die door mijn jongere broer fantastisch verzorgd werd. Want laten we eerlijk zijn, bij een gezellig feestje hoort goede en passende muziek.

Kortom, we kijken terug op een heel geslaagd feest!

Vriendelijke groet,
Huub en Marianne Hönen

 

18-7-2013:

Wij hebben ons feest dat na de plechtigheid om ongeveer 14.30 uur begon tot iets na middernacht gevierd bij jullie. Het ontvangst was erg hartelijk en de daggasten konden lekker op hun gemak zitten. Het diner was ook van begin tot ijstaart super in de smaak gevallen. Na het diner zou het feest gaan beginnen in de feestzaal, de zaal was mooi en praktisch ingedeeld en gaf een warme uitstraling. Alle tot nu toe gesproken gasten hebben onder het genot van drankjes en lekkere hapjes een topfeest gehad op een meer dan uitstekende locatie!

Nogmaals onze dank voor de goede service!

Wij komen snel een hapje doen!

Vriendelijke groet,
Danny Deckers

 

1-7-2013:

We willen iedereneen laten weten dat we een geweldig huwelijksfeest bij Zeelandia  hebben gehad en dat alles precies zo is gegaan zoals we hadden gehoopt! De gesprekken van tevoren waren duidelijk en we kregen het idee dat er echt rekening werd gehouden met onze wensen. Er werd goed meegedacht.

De avond zelf was super! Vriendelijk personeel, die er ook goed voor zorgde dat iedereen steeds z’n drankje had, hapjes zagen er goed uit (luxe) en smaakten ook heerlijk. De puntzak friet aan het einde van de avond was ook een succes. We hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over het feest en iedereen had het heel erg naar z’n zin. Dus alsnog bedankt!

Groetjes van Jérôme & Angelique Maatjens.

 

1-6-2013
 
Op 1 juni 2013 hebben wij ons trouwfeest gevierd bij Zeelandia. Wij hebben hier een diner gehad met onze daggasten en aansluitend met een kleine 150 man gefeest in de feestzaal. Dit alles was tot in de puntjes geregeld. In de weken vooraf hebben we intensief contact gehad om alles door te spreken. Met de kok hebben wij het menu besproken en met Corné het verloop van de feestavond.
 
Het was voor ons erg fijn dat er goed werd meegedacht en er veel mogelijk was. Zo hadden wij onze eigen dj welke gebruik mocht maken van de apparatuur van Zeelandia. De dag voor de bruiloft waren wij welkom in Zeelandia om de feestzaal te versieren en naar eigen smaak in te richten. Ook hier werden wij erg hartelijk ontvangen en geholpen.
 
De feestavond zelf is dan ook fantastisch verlopen. Het eten was super en de gasten hebben geen moment met een leeg glas in de handen gestaan. Het personeel liep werkelijk de benen onder hun lijf vandaan om het iedereen naar de zin te maken. Wij hebben achteraf dan ook erg veel complimenten gehad van onze gasten over de bediening en de lekkere hapjes.
 
Wij zijn Zeelandia dan ook erg dankbaar voor deze super avond! Mede dankzij hen hebben wij een avond gehad om nooit te vergeten!

Remy & Inge Lambregts
 

 

 
Vind ons op Facebook
Volg ons op Twitter