?> 'Hollandse Avond'
'Hollandse Avond'

Zoekt U voor uw bedrijfsfeest een sfeervolle evenementenlocatie
in de omgeving van Roosendaal? Zoek niet verder...

In het hart van Roosendaal treft u namelijk Partycentrum Zeelandia.
Inmiddels meer dan 40 jaar hét adres voor sfeervolle feesten en partijen. Gezelschappen van 4 tot 400 personen kunnen in ongedwongen sfeer vermaakt worden. Wij luisteren naar uw wensen én uw budget.

Wij beschikken over alle benodigde (technische) faciliteiten om een fantastisch bedrijfsfeest mogelijk te maken. Wij ontwikkelen samen met u een concept en nemen al uw zorgen uit handen. Maatwerk aangevuld met hoogwaardige culinaire verrassingen en drankpresentaties zijn voor ons zeer belangrijk. De culinaire omlijsting maakt van uw feest een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Wat dacht u van een gekke 'Hollands Avond' inclusief karaoke?
Helemaal ontwikkeld om lekker uit je dak te gaan. Onze platendraaier zorgt voor een gezellige Hollandse avond. Een ervaren DJ-presentator praat deze Hollandse avond professioneel aan elkaar en neemt bij jong en oude eventueel podiumvrees weg. Uw gasten zullen hierbij meezingen met de bekende platen van vroeger en nu en schitteren als ware artiesten. De finale kent een spetterend karaoke optreden.

Bovenstaand thema wordt uiteraard uitgebreid met heerlijke food en drink concepten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een avondvullend Duo Dinner of een koud en warm buffet met live cocktail-shaker.

En nogmaals, over onze kwaliteit hoeft u niet te twijfelen. Wij beschikken over een eigen keukenbrigade. Bekijk de goede recensies op internet, het mooie artikel in de krant en de culinaire recensie van BN-DeStem.

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

 
Vind ons op Facebook
Volg ons op Twitter