?> 'Tropical Beach' party
'Tropical Beach' party

Zoekt U voor uw bedrijfsfeest een sfeervolle evenementenlocatie
in de omgeving van Roosendaal? Zoek niet verder...

In het hart van Roosendaal treft u namelijk Partycentrum Zeelandia.
Inmiddels meer dan 40 jaar hét adres voor sfeervolle feesten en partijen. Gezelschappen van 4 tot 400 personen kunnen in ongedwongen sfeer vermaakt worden. Wij luisteren naar uw wensen én uw budget.

Wij beschikken over alle benodigde (technische) faciliteiten om een fantastisch bedrijfsfeest mogelijk te maken. Wij ontwikkelen samen met u een concept en nemen al uw zorgen uit handen. Maatwerk aangevuld met hoogwaardige culinaire verrassingen en drankpresentaties zijn voor ons zeer belangrijk. De culinaire omlijsting maakt van uw feest een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Wat dacht u van een 'Tropical Beach' party?
Op deze tropical beach party heet onze presentator u van harte welkom waarna u van onze ervaren trainer een cursus salsadansen krijgt. U geniet vervolgens van een koele Tropische Cocktail terwijl uw gedachten worden meegevoerd op de opzwepende klanken van de diskjockey. Exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creeren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland. De exotische danseressen nodigen u ook uit om samen met hen de limbo te dansen. Kortom, het is Feest!

Bovenstaand thema wordt uiteraard uitgebreid met heerlijke food en drink concepten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een avondvullend Duo Dinner of een koud en warm buffet met live cocktail-shaker.

En nogmaals, over onze kwaliteit hoeft u niet te twijfelen. Wij beschikken over een eigen keukenbrigade. Bekijk de goede recensies op internet, het mooie artikel in de krant en de culinaire recensie van BN-DeStem.

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

 
Vind ons op Facebook
Volg ons op Twitter