?> 'Saturday Night Fever'
'Saturday Night Fever'

Zoekt U voor uw bedrijfsfeest een sfeervolle evenementenlocatie
in de omgeving van Roosendaal? Zoek niet verder...

In het hart van Roosendaal treft u namelijk Partycentrum Zeelandia.
Inmiddels meer dan 40 jaar hét adres voor sfeervolle feesten en partijen. Gezelschappen van 4 tot 400 personen kunnen in ongedwongen sfeer vermaakt worden. Wij luisteren naar uw wensen én uw budget.

Wij beschikken over alle benodigde (technische) faciliteiten om een fantastisch bedrijfsfeest mogelijk te maken. Wij ontwikkelen samen met u een concept en nemen al uw zorgen uit handen. Maatwerk aangevuld met hoogwaardige culinaire verrassingen en drankpresentaties zijn voor ons zeer belangrijk. De culinaire omlijsting maakt van uw feest een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Wat dacht u van ons 'Saturday Night Fever' thema?
Tijdens deze sprankelende avond beleeft U een unieke 70's en 80's sfeer voor jong en oud! Deze swingende avond wordt gevuld met muziek uit vervlogen jaren. Onze vernieuwde, sfeervolle feestzaal wordt aangekleed met verlichting, disco en glitterbollen. We laten u teruggaan naar deze geweldige tijd. Onze professionele, enthousiaste disco discjockey zal deze vrolijke Saturday Night Fever avond tot een spetterend feest maken. Maar dat is nog niet alles. Er wordt tevens een sensationele Saturday Night Fever muziekquiz georganiseerd waarbij uw kennis over de 70's en 80's op ludieke wijze wordt getest.

En wat dacht u van een heuse Blues Brothers act waarbij de directie ook een rol speelt? Kortom, dit is een avondje lekker swingen, kletsen en gezelligheid met een vleugje nostalgie.

Bovenstaand thema wordt uiteraard uitgebreid met heerlijke food en drink concepten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een avondvullend Duo Dinner of een koud en warm buffet met live cocktail-shaker.

En nogmaals, over onze kwaliteit hoeft u niet te twijfelen. Wij beschikken over een eigen keukenbrigade. Bekijk de goede recensies op internet, het mooie artikel in de krant en de culinaire recensie van BN-DeStem.

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

 
Vind ons op Facebook
Volg ons op Twitter